RISICOMANAGEMENT
Zonder risico door het leven

Wes Verzekert gelooft dat het begeleiden van een bedrijf en een ondernemer meer is dan alleen een verzekering verkopen. In deze huidige tijd wil een ondernemer meer. Een ondernemer wil dat een adviseur hem of haar actief bijstaat en voorziet van goede adviezen om uiteindelijk zo snel mogelijk weer verder te kunnen gaan met ondernemen.

Risicomanagement = toegevoegde waarde

Het inzetten van risicomanagement kan dan ook van zeer veel toegevoegde waarde zijn.

Door gebruik te maken van ons in eigen huis ontwikkeld risico-inventarisatiemodel brengen wij van A tot Z al uw risico's in kaart. Dat gaat dus veel verder dan alleen de verzekeringsrisico's! Denk bijvoorbeeld eens aan uw concurrentiepositie, uw personeelsbeleid of het risico van cyberrisk. Risicomanagement moet als doel hebben om een omslag te maken van onbewust risico lopen naar bewust risico's dragen.

Wes Verzekert is Gecertificeerd Risicomanagement Consultant (GRMC)

Martijn Wes, eigenaar van Wes Verzekert, is Gecertificeerd Risicomanagement Consultant (GRMC). Daarnaast hebben wij een breed netwerk van alle mogelijke specialismen op het gebied van risicomanagement. Op dit netwerk doen wij vol vertrouwen een beroep als wij de noodzakelijke kennis zelf niet in huis hebben. Zo kunnen wij u op ieder gebied het best mogelijke advies geven.

Weten wat uw

risico's zijn?

Wij brengen al uw risico's in kaart en adviseren u graag zodat u uw aandacht kunt richten op andere
belangrijke zaken!

CONTACTGEGEVENS

Benninkstraat 57
7481 DK Haaksbergen

(053) 572 7474

(06) 53 798 476

info@wesverzekert.nl

Copyright 2023 Wes Verzekert!