PARTICULIER
UW BEZIT GOED VERZEKERD!

Tegenwoordig kunt u op veel verschillende manieren uw woonhuis, auto of reis verzekeren. Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar pas bij schade komt u er achter waar u nu werkelijk voor verzekerd bent. Is de premie die u dan betaalde dan wel zo - goedkoop - geweest?

Een professioneel tussenpersoon voor alle zekerheid

Een goede verzekering afsluiten is niet zomaar gedaan. Niet alleen kost het veel tijd en moeite om alle mogelijkheden op een rij te zetten, vaak is het ook onduidelijk wat u nu werkelijk kocht. De verzekeringsvoorwaarden zijn immers vaak zeer moeilijk leesbaar. Waarom dan geen tussenpersoon in de arm nemen die alles regelt? Iemand met écht verstand van zaken?

De beste verzekeringsmaatschappijen van Nederland

Wes Verzekert werkt samen met de beste verzekeraars van Nederland. Samen met u kijken we welke verzekeringen u nodig bent. Wij luisteren naar uw wensen en geven aansluitend ons advies, passend bij uw situatie. Op deze manier zorgen wij er voor dat u de voor u beste verzekering of het in uw situatie meest reële en realistische verzekeringspakket koopt. En dat, ook nog eens voor een scherpe prijs!

24/7 inzicht in uw polissen

Uw verzekeringspolissen kunt u 24 uur per dag bekijken via onze website of via de app op uw smartphone of tablet. Geen stapels papieren meer, maar overzichtelijk de polissen digitaal opgeslagen. Niet alleen voor uw gemak, maar ook nog eens goed voor het milieu!

Service gegarandeerd

Wes Verzekert garandeert u de beste service. Natuurlijk staan wij bij schade voor u klaar. Kleinere schades wikkelen wij eenvoudig en snel binnen onze volmacht af. Zo heeft u binnen enkele dagen uw geld op uw rekening. Daarnaast maakten wij met meerdere lokale bedrijven afspraken, zodat uw schade zo snel mogelijk kan worden hersteld. En mocht u onverhoopt een hele grote schade hebben dan zullen wij u natuurlijk u zo goed mogelijk bijstaan. Wij komen op voor uw belangen en nemen de zorgen zoveel mogelijk uit handen!

Heeft u een vraag?

Wij plannen graag een persoonlijk gesprek met u

wanneer het u uitkomt.

CONTACTGEGEVENS

Benninkstraat 57
7481 DK Haaksbergen

(053) 572 7474

(06) 53 798 476

info@wesverzekert.nl

Copyright 2023 Wes Verzekert!