ZAKELIJK
Specialist in bedrijfsmatige verzekeringen

Als ondernemer steekt u dagelijks zeer veel tijd, aandacht en wilskracht in uw bedrijf. U probeert immers uw zaken zo goed mogelijk te doen, uw klanten tevreden te houden, uw personeel te motiveren en natuurlijk zoveel mogelijk winst te maken.

De risico's liggen op de loer

Helaas loopt uw bedrijf dagelijks op verschillende manieren veel risico. Denk maar eens aan een afnemer die niet betaalt, uitval van personeel of zelfs brand. En dan hebben we het nog niet eens over aansprakelijkheid en cyberrisk.

U onderneemt, wij zorgen voor uw verzekeringen

Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar het zijn allemaal problemen die de continuïteit van uw onderneming in gevaar kunnen brengen. Wes Verzekert helpt u alle risico's in kaart te brengen, ze samen met u beheersbaar te maken en daar waar nodig de noodzakelijke verzekeringen voor u verzorgen. Wij ontzorgen u volledig en is dat niet waar een ondernemer op zit te wachten? Een ondernemer wil immers ondernemen!

Wes Verzekert! Uw proactieve partner

U kunt van ons een proactieve houding verwachten. Regelmatig zoeken wij contact om de actuele stand van zaken met u te bespreken. Zo stemmen wij samen met u de risico's en de bijbehorende verzekeringen zo goed mogelijk op elkaar af. Uw medewerking hierin is cruciaal. Samen zorgen we er voor dat u zich om de verzekeringspolissen geen zorgen meer hoeft te maken! En dit komt dan weer ten goede aan uw nachtrust!

Weten wat wij

voor u kunnen

betekenen?

Heeft u een vraag, wilt u een wijziging doorgeven of wilt u bijvoorbeeld een schade melden? Neem contact met ons op. Wij geven daarbij de voorkeur aan
persoonlijk contact.

CONTACTGEGEVENS

Benninkstraat 57
7481 DK Haaksbergen

(053) 572 7474

(06) 53 798 476

info@wesverzekert.nl

Copyright 2023 Wes Verzekert!